Café Anna er et underudvalg under bestyrelsen, der igennem arrangementer i Ry under overskriften “Café Anna” vil udbrede kendskabet til Anna Klindt Sørensen og promovere AKS-projeket for derigennem at skaffe nye medlemmer til støtteforeningen.

Café Anna bestyres af:

Grete Obel og Finn Holmboe, Ry

Næste møde i Café Anna: tirsdag den 8. feb. 2022 kl. 19 i Ry Biblioteks læsesal.
Månedens gæst er maleren Jon Gislason, der fortæller om sin relation til Anna Klindt Sørensen, som han har kendt fra sin ungdom og til hendes død i 1985.

Møde i Café Anna: tirsdag den 9. nov. 2021 kl. 19 i Ry Biblioteks læsesal.
Månedens gæst er Johannes Grønager, der fortæller om sin relation til Anna Klindt Sørensen, da hun i en periode boede i hans barndomshjem i Ry.

Premiere i Café Anna: Tirsdag den 12. okt. 2021 kl. 19 i Ry Biblioteks læsesal.
Månedens gæst er Anne Birgitte Haahr, datter af Bjarne Haahr, hvis melodi bruges til “Sangen om Anna” med tekst af Grete Obel. Indbydelsen kan hentes her.